Dit zijn de disciplines die wij uitvoeren

Elektrotechniek

Onze kernactiviteit is het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties voor particulieren en organisaties in de utiliteitsbouw. Van het eenvoudig uitbreiden van bestaande installaties tot complexe, innovatieve turnkeyprojecten. 100% op maat en opgeleverd volgens de geldende kwaliteitsnormen.

Woning- en bedrijfsinstallaties vormen de basis van alle diensten die wij leveren, want zonder meterkast geen stroomvoorziening.
Elektro

Camera beveiliging

Waarom kiezen voor een camerasysteem? Een huis, bedrijf of een terrein zonder camera’s is voor ons als een locatie zonder sloten. Met onze vaste cameraleverancier zijn we vol passie bezig met het installeren, onderhouden en configureren van camerabeveiliging systemen.

Een camerasysteem met een goede bewakingscamera geeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week zicht op uw terrein, winkel, tuin, woning en al uw andere waardevolle bezittingen.
Camera's

Domotica

Het juiste licht creëert een prettig woon- en werkklimaat. Met decoratielicht creëer je de juiste sfeer en met noodverlichting vergroot je de veiligheid. Daarnaast zorgt energiezuinige verlichting voor een besparing op je energierekening.
Domotica

Service en onderhoud

Onderhoud is het totaal van activiteiten met als doel, het in "een aanvaardbare conditie" houden of terugbrengen van elektra enzovoort, om de gevraagde "functionaliteit" te borgen.
Service

Data-netwerken

Veel organisaties kampen met een verouderde data- en netwerkbekabeling. Een wirwar van draden kan een computernetwerk verstoren of zelfs platleggen. Wij zorgen voor een overzichtelijke, gestructureerde data- en netwerkbekabeling, zodat je verzekerd bent van een snel en betrouwbaar computernetwerk. Uiteraard werken wij volgens de geldende NEN-normen.
Data

Autolaadpalen

Duurzaam rijden vermindert de CO2-uitstoot en bespaart energiekosten. Je kunt de oplaadpalen bovendien koppelen aan de lokale energievoorziening, zoals zonnepanelen. In Nederland rijden ruim 145.000 elektrische en plug-in hybride auto’s rond. Met bijna 40.000 (semi-) publieke laadpunten en snellaadpunten, wordt Nederland internationaal als een grote speler gezien op het gebied van elektrische mobiliteit.
Auto's